Helg!

Hej på er!
blir så himla glest mellan inläggen nu innan sommarlovet. Det har varit en hel del att göra både med skolarbete och elevråd. Men nu är allt skolarbete inlämnat och klar iallafall! Jag har variit i Stockholm med Ida och Hannah för att shoppa och kolla på Miley. det var verkligen jättekul!
Annars har jag varit med pojkvännen, spelat fotboll o så.
 
Näst sista veckan har precis passerat förbi. Det känns så skönt. I fredags hade vi ledigt, då tog jag bara det lugnt hemma på förmiddagen sedan på kvällen åkte jag till Jonte. Vi var ute och gick lite, åt tacos och va en stund med Matte och Kajsa. Sen åkte vi hem till mig och kollade på film. vi vaknade av en stor åsksmäll dagen efter och efteråt såg vi att blixten hade slagit ner i ett träd i trädgården. Vi åkte till skänninge igen innan lunch och tog även med oss Hannah då. Jag och Hannah åkte vidare till linköping där vi köpte lite saker och åt lunch.
Kom sedan hem och red, duschade och åkte med Hannah in till Skänninge till Jonte där Kajsa, Matte, Kevin, Olle och Stoffe också var. Hade en rolig kväll och sedan sov Hannah hos mig. 
 
Idag vaknade vi ganska sent, åt frukost och sen åkte jag iväg på fotbollsmatch. Den slutade 7-0 till oss och själv fick jag in 3 stycken. 
 
Har spelat gittarr, badat i poolen, duschat och ätit pastasallad nu på kvällen. Just nu kollar jag film med mamma och pappa.
 
 
 
Vardag | | Kommentera |
Upp